top of page

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wanneer jouw keuzes en acties overeenkomen met je hartsverlangen en eigen-wijsheid, kun je ook stappen zetten om deze te integreren in je leven. Dan leef je jouw missie.

Een reading in jouw Akasha kronieken is ongelofelijk waardevol bij het begrijpen van jouw missie en de zaken waar je tegenaan loopt. Het geeft je inzichten en handvatten en brengt onbewuste processen naar de oppervlakte. Zodat deze door je heen kunnen gaan werken en jij weer kunt meebewegen op de golven van jouw ontdekkingstocht.

Vaak ontstaat een tijdje na het ontvangen van een reading de behoefte aan extra feedback en richting. Uiteraard ben ik ook dan beschikbaar voor je. Ik vind het namelijk belangrijk dat je begrijpt wat gezien wil worden zodat je dit kunt integreren in jouw leven.

En als je wil, dan loop ik wat langer met je mee, in een mentor traject. Het is niet altijd makkelijk om je spiritualiteit ook daadwerkelijk te gaan leven. Dat vraagt moed, kracht en doorzettingsvermogen. Het 'hoe dan?' komt vaak nadat je inzichten en richtingaanwijzers vanuit je kronieken hebt ontvangen. Ik help jou in een mentor traject deze stapsgewijs te integreren in je dagelijks leven.

"Het is mijn wens jou te laten realiseren dat spiritualiteit een aardse kwestie is. Een manier van leven. Voorbij de manieren die we geneigd zijn buiten onszelf te zoeken, mag je je realiseren dat jij zelf de houder en hoeder bent van jouw eigen wijsheid."

Volg mij

 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook
Reading

Akasha reading
€95 (1 uur)

Ik doe met liefde een reading in jouw Akasha kronieken.

De kronieken bevatten alle informatie over wat jouw ziel in dit leven en alle vorige levens al heeft ervaren, geleerd, gezegd, gevoeld, gedacht, etc.

De kronieken bevatten jouw blauwdruk. Met welk doel ben jij (dit keer) naar hier gekomen? Wat wil jouw ziel in dit leven leren? Wat zijn je valkuilen en wat zijn je talenten? De kronieken kunnen licht werpen op de zingeving in jouw huidige leven. Meer informatie over de Akasha kronieken vind je hier.

Een reading doen we in principe* via een Zoom videogesprek. Samen stemmen we af op het Akasha veld en openen we jouw kronieken. Achteraf ontvang je het audiobestand van de reading.

*mocht je in plaats van een videogesprek liever een geschreven reading ontvangen of een reading op locatie willen, laat dat dan even weten in het opmerkingenveld van het boekingsformulier.

02230615 Ilona Hogers 1123©jeanhaasbroek.jpg
Readig en feedback
02230615 Ilona Hogers 1198©jeanhaasbroek.jpg

Extra feedback of focus
€75 (max. 1 uur)

Een reading heeft altijd even tijd nodig om 'te zakken'. De informatie en inzichten die je hebt mogen ontvangen, mogen door je heen gaan werken zodat steeds helderder wordt hoe je dit in je dagelijkse leven kunt integreren.

Soms speelt na een tijdje toch nog een aantal vragen op waar je graag verduidelijking op wilt. Of zijn er thema's aangeraakt die wel wat verdieping kunnen gebruiken.

 

Aangezien ik het belangrijk vind dat je de informatie en inzichten die je hebt gekregen ook echt begrijpt, ben ik beschikbaar om verduidelijking te geven op extra vragen en/of thema's wanneer deze zich presenteren.

In een verdiepingsgesprek kunnen we je vragen doorspreken. Zo'n gesprek varieert in tijd en duurt doorgaans niet langer dan een uur. 

Mento traject

Mentoring
€190 (2 uur)

Ik ben er voor jou wanneer

 • Jij voelt dat je je leven op een andere manier wilt leven dan je tot nu toe hebt gedaan.

 • Jij je er steeds vaker van bewust bent dat je op de automatische piloot leeft, de dingen doet zoals deze ‘nu eenmaal zo horen’.

 • Jij merkt dat er iets in jou in beweging wil komen maar daar de ruimte niet voor vindt.

 • Jij voelt dat jouw spiritualiteit een plek in je leven mag krijgen, maar je niet weet hoe.

 

Jij leert van mij dat

 • Meebewegen met jouw innerlijke stroom je meer oplevert dan te blijven vechten tegen de storm die buiten jou raast.

 • Wanneer je je hartsgevoel en -verlangen volgt, jij steeds meer ruimte creëert om werkelijk te zijn wie je bent.

 • Jouw spiritualiteit een prominente rol in jouw leven mag spelen. Want: wat is spiritualiteit en hoe leef je dat dan?

Bel/WhatsApp mij

Email mij 

Volg mij

 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook

©2024 Ilona Hogers l Fotografie: ©Jean Haasbroek

bottom of page