top of page

Wat heb ik nodig vandaag?

Wanneer was de laatste keer dat jij jezelf deze vraag stelde?

Wat heb ik nodig vandaag? Het is een vraag die ik mezelf veel te weinig stelde. Maar ik heb er een gewoonte van gemaakt om aan het begin van de dag, nog voordat ik mijn bed uitstap hier even bij stil te staan. Dat hoeft echt geen uur te duren hoor

 

Wat heb ik nodig vandaag? ©onbekend

Vaak weet je zelf intuïtief al wat je nodig hebt. En door het voor jezelf uit te spreken, zet je het in de materie.

Vandaag heb ik het nodig om buiten te zijn.

Vandaag heb ik ruimte voor mezelf nodig.

Vandaag heb ik een beetje moed nodig.

Vandaag heb ik een klankbord nodig. Iemand die even naar mij luistert.

Vandaag heb ik het nodig om te vertragen.

Vandaag voelt mijn lijf moe. Ik heb het nodig om het rust te geven.

Het voor jezelf helder hebben wat je nodig hebt, zorgt ervoor dat je je bewust wordt van patronen die misschien niet meer passen of aangepast mogen worden. Het maakt dat jij jezelf op de eerste plaats zet en zodoende beter voor jezelf kan zorgen. Daar doe je niemand tekort mee. Sterker nog: je doet jezelf er een enorm plezier mee.

Vandaag heb ik het nodig om in ieder geval even een uurtje buiten, in de natuur te zijn.

Wat heb jij vandaag nodig?


Vind je het lastig om bij jezelf te komen en te weten, te voelen wat jij nodig hebt? Laat mij je daarbij helpen. Kijk hier wat ik voor jou kan betekenen:
53 weergaven

Commentaires


bottom of page