top of page

Het spel der frequenties


Speel jij al het spel der frequenties? Ben jij je bewust van de verschillende frequenties van alles om ons heen? Alles bestaat uit trilling. Alles resoneert op een bepaalde frequentie. Materie, de natuur, muziek, kunst, de maatschappij, jij. Ja, jij ook!


spel der frequenties |©Onbekend

Ook jij trilt mee op verschillende frequenties. Je ledematen, je organen, je zenuwstelsel, chakra’s en je brein. Alle hebben ze hun eigen frequentie. En hoe meer intact, en hoe beter jij je voelt, hoe hoger jouw frequenties zijn. Voel je je bijvoorbeeld niet lekker, dan betekent dat dat je lichaam (tijdelijk) in een lagere frequentie zit en zoekt naar een manier om ‘omhoog te trillen’, naar heelheid, naar eenheid.


Ons bewustzijn komt oorspronkelijk voort uit de hoogst beschikbare frequentie, namelijk die van de Bron, het Universum, God, het Al Een, hoe je het ook maar noemen wilt. Door alle lagen van verdichting heen, naar de Aarde toe, zijn wij als mens gaan meetrillen op de frequentie zoals wij die tot nu toe gekend hebben: de derde dimensie. Ons bewustzijn heeft zich daar in de meeste gevallen ook aan aangepast.


Tot nu! Misschien ben je je ervan bewust dat er een enorme shift, een verschuiving aan het plaatsvinden is van wat ze noemen van 3D naar 5D. En met die verschuiving gaan wij weer meetrillen naar een hogere frequentie, naar een groter bewustzijn. Later hierover meer.

Het spel der frequenties…. Wanneer je niet gewend bent te ‘spelen’ met frequenties, kan dat in het begin best lastig zijn. Het doel: breng jeZELF naar een hogere frequentie. Dat kan door eenvoudige oefeningen zoals:

  • wanneer je je niet lekker voelt: gun jezelf rust, ga naar buiten, eet gezond, beweeg, mediteer

  • wanneer je vervelende gedachten hebt: denk voor iedere negatieve gedachte, 3 positieve gedachten

  • zijn er gebeurtenissen, berichten, personen in je omgeving die jou down maken, leegtrekken? Laat liefdevol los. Zonder erover te oordelen kun jij ervoor kiezen om daar niet in mee te gaan

Kies voor licht en liefde. Kies voor een hogere frequentie. Soms lukt dat niet direct. Maar je zal zien dat wanneer je je bewust wordt van de keuzes die je hebt, je vaker zal kiezen voor een hogere, liefdevolle frequentie. Want dat is hoe het bedoeld is voor ons. Daar voelen wij ons opperbest en dan zal ons vermogen tot creëren gaan stromen.

En naarmate je het spel beter onder de knie krijgt, zal het steeds interessanter worden, zal het ons naar een steeds hogere frequentie toe leiden. Imagine the impossible…

Never cease to be amazed!


31 weergaven

Kommentare


bottom of page