top of page

Reviews

02230615 Ilona Hogers 1049©jeanhaasbroek.jpg

JB, Alkmaar:

Ik heb een reading/healing gedaan bij Ilona. Het heeft me ontzettend geholpen, om stappen vooruit te maken en inzichten te krijgen in bepaalde dingen. Prachtige boodschappen uit mijn Akasha kronieken. Het heeft me ook inzichten en vooral troost en vertrouwen gegeven over het hiernamaals. En mooie boodschappen, waar ik nu nog veel aan heb. Ilona neemt echt de tijd en is als persoon iemand met veel gaven en kwaliteiten. Een mooi mens. Ik zou iedereen aanraden om een reading/healing bij Ilona te boeken.

Winnie, Breda:

Alle woorden en zinnen van Ilona bij de uitleg over de Akasha-kronieken resoneren met mijn hart, mijn ziel. Ik weet van binnen: ‘ik moet bij haar zijn’.. Blij verrast, met verbazing, ontroerd, nieuwsgierig, stil en in verwondering lees ik wat Ilona me stuurt, mijn blauwdruk..magisch… Een week lezen, herlezen èn voelen wat er op dat moment is. Pas na het gesprek met Ilona kan ik na een poos echt de herkenning zien en voelen dat alles zo klopt, kan ik met een grote glimlach kijken naar de kaarten die ze voor me getrokken heeft. Na de reading heb ik vol vertrouwen een belangrijke (energetische) stap kunnen maken, is er meer rust en overgave te voelen…..ook in de gedachte dat ik dààr ben waar ik nú moet zijn.

Melissa, Landgraaf

De Akasha reading die ik heb mogen ontvangen, heeft mij diep geraakt. Ik herken mezelf enorm in de informatie die naar voren kwam. Heel verhelderend, maar ook heel confronterend. De reading hield mij een spiegel voor op een directe en liefdevolle wijze. Precies wat ik nodig had. Erg fijn dat mijn hulpvraag werd beantwoord met duidelijke handvatten en tips erbij, zodat ik weet welke stappen ik kan zetten. De paar vragen die ik na afloop had over de informatie uit de reading, werden ook nog uitgebreid beantwoord. Ik zou iedereen die ervoor open staat om zonder filter naar zichzelf en zijn/haar leven te kijken, de reading echt aanraden. Het heeft voor mij in elk geval puzzelstukjes op zijn plaats laten vallen.

Margo, Utrecht

De reading van Ilona was heel erg kloppend en heeft mij echt op een dieper level geholpen om te doorgronden wat er op dat moment in mijn leven gezien mag worden. Naast veel (h)erkenning, was het ook verhelderend en gaven de inzichten mij richting. Naast antwoorden die je in tekst ontvangt, krijg je ook inzicht in welke 2 kaarten er voor jou getrokken zijn. Ook deze waren spot on! De kaarten werkten ondersteunend aan de reading en hebben mij echt geholpen om de inzichten meer praktische handvaten te geven. Ik zou (zeker als je op verschillende manieren wijsheid in jezelf wilt aanboren), absoluut de Akasha kronieken reading van Ilona aanraden!

Davina, Hoofddorp

Ilona kwam op bijzondere wijze op mijn pad. Vooral omdat het voor mijn gevoel de tijd was gekomen dat ik informatie uit mijn Akasha kronieken mocht ontvangen. Ik had niet echt een specifieke hulpvraag maar was benieuwd naar wat er in het hier en nu van belang is voor mij om helderheid over te mogen ontvangen. Ik ontving een bijzondere reading. Sommige thema’s zeer duidelijk, ook kanten van mijn persoonlijkheid die werden opgelicht. Hier en daar een leerproces maar ook bijzondere boodschappen om mij ergens op te attenderen. Dank je wel Ilona!

Lorena, Zürich/Switzerland

Ilona did a reading for me in a time when I wasn't sure which direction my life was supposed to head to. I appreciated Ilona's nature from the moment I met her. Trusting her with a reading was a great opportunity for me to shine a light on my path and gain trust in where I'm supposed to go. Ilona did her work gently, with a lot of respect and an open heart. When I got back to her after the reading she took an incredible amount of time to answer all my questions. It's been a year now, an ongoing process, but I know I got a guardian angel on my side with Ilona, and I can always reach out to her. Thank you so much for what you've done for me!

Rachelle, Maarssen

Beste Ilona, ik kwam bij je vanuit verwondering over de Akasha kronieken. Wat zullen deze kronieken mij brengen en vertellen op mijn levensweg? Het doet me denken aan een sprookje waarin je mensen mee kunt nemen in het verhaal van hun Leven. Het heeft mij verteld waar ik sta en het heeft mij inzicht gegeven in het verleden. De reading heeft een aantal blokkades opgelost en het bijzondere daarvan is dat het me nu ook zicht heeft gegeven op de toekomst. De bevlogenheid en de manier waarop jij een reading vormgeeft en ondersteuning biedt is uitzonderlijk. Ik zou het iedereen gunnen om dit cadeautje aan zichzelf te geven zodat je weer verder kunt op je levenspad. Ik ben fan!

Bert, Ede

In deze voor mij heftige periode in mijn leven ben ik mijn ‘spirituele zelf’ verder aan het ontwikkelen. Bij het maken van voor mij belangrijke keuzes hoorde ik over de Akasha kronieken. Het moest blijkbaar zo zijn dat Ilona op mijn pad kwam. Inmiddels hebben wij enkele sessies gedaan met betrekking tot het openen van mijn kronieken en de evaluatie daarvan. Dat heeft geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn missie en ook richting gegeven ten aanzien van datgene waar ik naar op zoek ben. In de gesprekken die wij hebben om bij de kern van mijn vraagstukken te komen kan ik mij volledig openstellen, mede door de vertrouwelijke sfeer en de veilige bedding die Ilona creëert. Zij is een hele warme en hartelijke vrouw met een superfijne uitstraling. Inzichten en vragen blijven komen en ik ben dankbaar haar als mijn “gids “ te hebben om mij te begeleiden op dit deel van mijn reis. Dus dank je wel Ilona, voor wat je mij brengt.

bottom of page